Tilbage
eero kontorlokale
14.03.2023 IT-sikkerhed

Gratis IT-sikkerhedstjek

Slå til nu og modtag et gratis IT-sikkerhedstjek

Skrevet af

Thomas Sørensen

Hvordan fungerer dette?

Det fungerer således: Jeg kommer ud til jer. Sammen analyserer vi jeres IT og aktuelle sikkerhedsniveau. Finder styrker og svagheder. I får fif og gode råd, så I er bedre rustet til at holde IT-kriminelle langt væk. Efter mit besøg er det helt op til jer, om vi skal hjælpe med at forbedre jeres IT-sikkerhed.

Tilbuddet om et gratis IT-sikkerhedstjek gælder aktuelt i Jylland, da vi har kontor i Struer. Hvis I driver virksomhed på Fyn eller Sjælland og tilbuddet lyder interessant, så lad det ikke forhindre jer i at kontakte os – så undersøger vi mulighederne for at tilbyde jer et gratis onlinetjek, eller at vi kommer ud en dag, hvis vi nu alligevel skal til området, da vi ofte er på både Fyn og Sjælland alligevel.

Hvorfor nu?

Antallet af cyberangreb på danske og udenlandske virksomheder stiger dramatisk i disse måneder og år. Med forholdsvis få og små midler kunne mange af disse angreb enten helt være undgået – eller nedetiden og omkostningerne kunne have være reduceret markant.

IT-sikkerhed er et bredt begreb, men handler i korte træk om, at beskytte jeres virksomhed mod utilsigtet eller uautoriseret adgang. Udfordringen for de fleste virksomhedsledere er, at de ikke er IT-nørder og derfor heller ikke ved, hvilke farer deres virksomhed og ansatte står overfor.

Det er derfor, vi er her. For heldigvis findes der specialister i IT-sikkerhed at række ud efter. Og heldigvis er høj IT-sikkerhed ikke så besværligt, som det lyder.

 

Kontakt os nu!

Smid en mail, en LinkedIn besked, eller giv et kald, så finder vi helt sikkert ud af noget!

Smid en mail på

Thomas@eero.dk

Eller giv et kald på 54 33 69 15

Kontor kontormiljø
Person snakker i telefon
2 personer snakker og kigger på ipda