eero kontorlokale
14.03.2023 IT-sikkerhed

Gratis IT-sikkerhedstjek

Få et IT-sikkerhedstjek gratis af en af vores eksperter.

Skrevet af

Thomas Sørensen

Bliv ringet op!

Sådan fungerer sikkerhedstjekket

IT-sikkerhedstjekket kan foregå på 2 måder.

Onsite eller remote, uanset hvad er ideen at tage en snak om jeres nuværende IT-sikkerhedstiltag, vende verdenssituation angående IT-sikkerhed, samt komme med gode råd og fif til IT-sikkerhed.

Målet er at i forlades med ny viden angående IT-sikkerhed, samt hvilke tiltag der skal tages for at forbedre situationen og sætte virksomheden på rette kurs.

I får selvfølgelig også mulighed for at ytre jeres bekymringer angående IT-sikkerhed, her vil vi på bedste vis prøve at italesætte netop dette.

 

 

Kontor kontormiljø
Person snakker i telefon
2 personer snakker og kigger på ipda

Hvorfor nu?

Antallet af cyberangreb på danske og udenlandske virksomheder stiger dramatisk i disse måneder og år. Med forholdsvis få og små midler kunne mange af disse angreb enten helt være undgået – eller nedetiden og omkostningerne kunne have være reduceret markant.

IT-sikkerhed er et bredt begreb, men handler i korte træk om, at beskytte jeres virksomhed mod utilsigtet eller uautoriseret adgang. Udfordringen for de fleste virksomhedsledere er, at de ikke er IT-nørder og derfor heller ikke ved, hvilke farer deres virksomhed og ansatte står overfor.

Det er derfor, vi er her. For heldigvis findes der specialister i IT-sikkerhed at række ud efter. Og heldigvis er høj IT-sikkerhed ikke så besværligt, som det lyder.

Skriv dig op i formularen, så tager vi kontakt med hensigt på at aftale et tidspunkt for sikkerhedstjekket.