Tilbage
Person foran IT-kontor
12.09.2023 IT-sikkerhed

Styrkelse af IT-sikkerhed

Rust din virksomhed mod digitale trusler: En dybdegående workshop om IT-sikkerhedens vigtighed.

 

Skrevet af

Thomas Sørensen

 

Hvorfor en workshop?

I en tid hvor cyberkriminalitet og databrud bliver stadig mere almindelige, bliver IT-sikkerhed et centralt fokus for virksomheder af alle størrelser. I denne forbindelse tager Alex Mathiasen fra eero initiativ til at klæde virksomhederne bedre på.

Med støtte fra BusinessPark Struer, Struer Erhvervsforening og Struer Kommune, afholder han en workshop dedikeret til at forbedre og optimere IT-sikkerheden for virksomheder.

Tilmeld dig her.

Bliv ringet op!

Hvordan foregår workshoppen?

Workshoppen vil forløbe over to intensive sessions:

  • Onsdag d. 1. november – kl. 13-16
  • Onsdag d. 29. november – kl. 13-16

Deltagerne vil i den mellemliggende periode blive udfordret med “hjemmearbejde”, som vil hjælpe dem med at implementere de lærte teknikker i deres virksomheds daglige drift.

 

Hvad kan deltagerne forvente?

Alex tilgang er at gøre IT-sikkerhed forståeligt for dem, der ikke nødvendigvis har en baggrund inden for IT. Han vil give et overblik over det aktuelle trusselsbillede og de digitale udfordringer, en virksomhed kan støde på. Uanset virksomhedens størrelse er de grundlæggende aspekter af IT-sikkerhed relevante for alle.

Emner, der vil blive dækket, inkluderer:

  • Teknisk IT-sikkerhed: Beskyttelse, backup, brugere & rettigheder
  • Dokumentation og overblik
  • Øget opmærksomhed på IT-sikkerhed
  • GDPR: Databrug & beskyttelse
Kontor kontormiljø
Person snakker i telefon
2 personer snakker og kigger på ipda
Person foran IT-kontor

Hvorfor er dette vigtigt?

I en digitaliseret verden er virksomheders data deres mest værdifulde aktiv. Et databrud eller en cyberangreb kan ikke kun føre til finansielle tab men også skade virksomhedens omdømme. Derfor er det afgørende at tage IT-sikkerhed alvorligt, og som Alex pointerer, kan en lille indsats ofte gøre en stor forskel.

Ved workshoppen vil der også være en hands-on tilgang, hvor virksomhederne får mulighed for at arbejde med konkrete problemstillinger. Med hjælp fra Alex og teamet vil hver virksomhed udarbejde en individuel plan for at styrke deres IT-sikkerhed.

Sammenfattende er denne workshop en unik mulighed for virksomheder i Struer-området for at tage proaktive skridt mod at beskytte deres digitale aktiver. Med den rigtige viden og værktøjer kan virksomheder navigere i den digitale verden med større sikkerhed og tillid.

Læs mere om IT-sikkerhed. Og tilmeld dig workshoppen.