Vi har mange glade kunder

GEUS_Logo

[show-logos orderby=’none’ category=’referencer’ activeurl=’inactive’ style=’hgrayscale2′ interface=’grid10′ tooltip=’false’ description=’false’ limit=’0′ ]

Per Johansen, SHT A/S

SHT A/S er Danmarks førende producent af teglelementer. Vi leverer facadeelementer til alle former for byggerier.

Vi er ikke eksperter på server området, så da vi i sommeren 2013 skulle have udskiftet vores server, søgte vi efter et lokalt firma som kunne hjælpe os med, at få opsat serveren og få flyttet data fra den gamle server.

Her faldt valget på eero, da vi synes de har nogle fornuftige priser.Vi fik løst opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Efterfølgende var der et par småproblemer som blev løst med det samme. Vi har kun haft en positiv oplevelse med at anvende eero.

Kristian Odder, Ejsing Friskole

Eero har installeret vores nye Windows Server, med synkronisering af Active Directory mod UNI-C serveren. Desuden har de opsat og oplært os i at administrere deployment på vores egne klientmaskiner, så vi selv kan klare langt de fleste klientopsætninger.

Eero har gennem hele forløbet været villig til at lytte til vores behov og indrette sig derefter. Det er vores oplevelse, at der ikke stoppes før opgaven er løst fuldstændigt, selv i de tilsyneladende mest umulige situationer.

Da prisen samtidigt er helt konkurrencedygtig er pakken komplet, og vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger videre til andre interesserede.

Bent Nielsen, IRIS Billing ApS

Vi beskæftiger os med telebilling, som én af de få virksomheder i danmark. Vi har et kæmpe system som er programmeret fra bunden, og som er spredt udover en stor mængde servere.

Vores samarbejde med eero startede i foråret 2013, hvor de er blevet vores faste samarbejdspartner til at vedligeholde driften.

Rasmus Toft-Kehler, AntibioTx ApS

Alex har gjort et fantastisk arbejde og er behagelig at arbejde med. Meget anbefalelsesværdig.

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Besked