Mødelokale med skærm foran
10.05.2023 Mødelokaleløsninger

Komplette mødelokaleløsninger

I denne artikel vil vi udforske de mødelokaleløsninger, der er i højeste efterspørgsel, og give en grundig analyse af deres funktioner og fordele.

Skrevet af

Thomas Sørensen

Fordele ved en komplet mødelokaleløsning

Fordele ved en komplet mødelokaleløsning inkluderer at sikre, alle IT-løsninger fungerer problemfrit og effektivt, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for unødvendige forsinkelser eller afbrydelser under et møde. Dette øger produktiviteten og hjælper med at sikre, at mødedeltagerne kan fokusere på det væsentlige i stedet for at bruge tid på at løse tekniske problemer.

Ud over at forbedre effektiviteten kan en komplet mødelokaleløsning også bidrage til at højne kvaliteten af møderne. Mødelokaleløsninger kan omfatte teknologi som avancerede præsentations- og collaborationsværktøjer, der gør det lettere at dele information, arbejde sammen og træffe beslutninger. Dette kan resultere i mere engagerede og interaktive møder, der giver mere værdi og bedre resultater for deltagerne og organisationen som helhed.

I denne artikel vil vi gå i dybden med to attraktive mødelokaleløsninger, som vi hos eero er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores kunder. Det er vigtigt at bemærke, at vi også leverer andre mødelokaleløsninger, men vi har udvalgt disse to til denne artikel.

 

 

Bliv ringet op!

Yealink Meetingboard

Yealink Meetingboard er en alt-i-en løsning, der giver en fuldendt mødeoplevelse og muliggør samarbejde når som helst, hvor som helst. Løsningen består af et indbygget 4K-kamera, en krystalklar højttaler, fuld-duplex mikrofoner og en 65/86 tommer samarbejds-whiteboard. Dette gør det muligt at interagere og samarbejde i realtid.

MeetingBoard’s innovative funktioner, såsom responsive display, hjælper med at øge teamets kreativitet og produktivitet. Løsningen er drevet af Microsoft Whiteboard på en Android platform og sikrer realtids-samarbejde ifm. brainstorming, projektplanlægning eller problemløsning ved hjælp af det digitale whiteboard.

Med et kraftfuldt 4K kamera, der er drevet af AI-teknologi og giver forskellige visninger såsom Auto Framing, Speaker Tracking og Multi-Focus Framing, er du garanteret en engagerende oplevelse.

Løsningen er fleksibel og kan bruges i forskellige rum og miljøer, såsom eksklusive kontorer, samarbejdsrum, konferencerum og store træningsrum. Yealink MeetingBoard er også certificeret til brug med Microsoft Teams og Zoom, og er drevet af en modulær Dual OS System. Enheden har to separate operativsystemer der kan bruges efter behov, så det er muligt at benytte både Microsoft Teams og Zoom på samme løsning.

MeetingBoard understøtter også stand-alone enhedstilstand, hvor man kan nyde AI-drevet video- og lydoplevelser, i andre softwarepakker.

Med Yealink Wireless Presenting Pod kan der nemt deles indhold fra din computer til enheden, der uden opsætning kan deles i f.eks. Teams eller Zoom.

For at gøre det hele mere effektivt, kan man vælge at tilkoble en sekundær tablet, så man kan styre mødet og lukke nye deltagere ind uden at rejse sig.

Mødelokale med skærm

Fordele ved Yealink Meetingboard som mødelokaleløsning

ALT-I-EN mødelokaleløsning - Der er ikke så meget at holde styr på, da alt er integreret i meetingboardet     

Fantastisk til samarbejde og brainstorming     

Fleksibel - Kan monteres på stander og kan bruges i flere rum     

Med 3 klik og 15 sekunder, skiftes interface fra Teams - Zoom løsning     

Mødelokaleløsning med ny opsat skærm

Yealink MVC400

Yealink MVC400 er en konferenceløsning, der er designet til mindre mødelokaler og teamrum. Løsningen er ideel til at forbedre samarbejdet og produktiviteten. Løsningen er certificeret til Microsoft Teams Rooms, samt Zoom og indeholder alt, hvad du behøver for at afholde et problemfrit og produktivt møde.

MVC400 består af flere enheder, inklusiv Yealink UVC40, en alt-i-en USB-video bar, der kombinerer et kamera, mikrofon og højttaler i en kompakt enhed. UVC40 er udstyret med et elektrisk objektivlåg, der åbner og lukker automatisk, når et møde starter, og sikrer fortroligheden af dit konferencerum. UVC40 er også udstyret med Yealink Noise Proof-teknologi, der leverer en høj kvalitets lydoplevelse uden afbrydelser. Det har 8 indbyggede MEMS-mikrofon-arrays og højttalere, der leverer en lydoplevelse, hvor alle kan tale frit og behageligt.

Vi sætter gerne løsningen op, som udover UVC40 indeholder en Yealink MCore mini-PC og MTouch II, der benyttes til at styre mødet. MVC400 gør det også nemt at dele indhold trådløst eller via kabel med Yealink Wireless Presenting Pod, der tillader trådløs deling af indhold med et enkelt klik, eller ved at tilslutte din bærbare computer via USB-C- eller HDMI-porten.

Yealink MVC400 er en effektiv og pålidelig konferenceløsning, der leverer høj kvalitets video og lydoplevelser. Løsningen giver brugerne fleksibiliteten til at dele indhold på en nem og intuitiv måde. Med denne løsning kan du holde produktive og effektive møder.

Fordele ved MVC400

Brugervenlig touchskærm 

Fleksibel tilpasing - Løsningen kan integreres med andre enheder som eksterne mikrofoner og højtalere

Effektiv og pålidelig med fleksibiliteten til at dele indhold på en nem og intuitiv måde - Trådløst eller via kabel     

Omkostningseffektiv mødelokaleløsning - Denne løsning er mere prisvenlig end at købe kamera, mikrofon, touchskærm som skal integreres, samt meget lettere at arbejde med.     

One-size-fits-all?

Det er vigtigt at påpege at der ikke findes en one-size-fits-all mødelokaleløsning, men vi har haft god erfaring med disse, som passer til rigtig mange møderum

Vi har udover disse også leveret mange andre løsninger, da vi arbejder med at analysere din virksomheds behov og derfra finde en løsning sammen med jer. Der er ingen krav der er for høje, da der findes en løsning for alle.

Kontakt os endelig hvis i skulle have flere spørgsmål angående mødelokaleløsninger.

Læs mere om Teams